Tratamiento de humedades en Vilanova i la Geltrú

Imperga

Rambla dels Països Catalans 10 08800 Vilanova i la Geltrú Barcelona
938 115 146
Escriu-nos

Empresa especialitzada en el tractament d'humitats a Vilanova i la Geltrú

IMPERGA A Imperga estem especialitzats a proporcionar tota mena de solucions d'impermeabilització amb la tecnologia més innovadora del sector i amb marques líders del mercat. Vam començar el nostre camí professional fa més de 30 anys i des dels nostres inicis ens van especialitzar en el sector de la impermeabilització amb nous tractaments per a humitat per capil·laritat i humitat per condensació. Des de la nostra empresa especialitzada en humitats a Vilanova i la Geltrú treballem amb total compromís cap als nostres clients i cap al resultat final, amb la qualitat i durabilitat dels nostres productes i serveis. Treballem per a particulars, empreses i organitzacions.

DISMACOAT Vam fundar Dismacoat fa més d'una dècada per especialitzar-nos en el subministrament, la venda i la distribució de productes específics per al sector de la construcció com ara impermeabilitzacions, aïllants, reparadors i les seves variants. Compartim equip amb Imperga i oferim un servei i assessorament tècnic de forma personalitzada perquè el client conegui els mètodes i productes a aplicar en cada situació per complir els requeriments més exigents. Amb Dismacoat tindràs la certesa de poder complir necessitats, exigències i reptes que els clients plantegen en cada projecte. Oferim les màximes garanties.

Serveis i productes

Contacta amb nosaltres

Si us plau, revisa els camps seleccionats
Abans de signar/enviar la sol·licitud, ha de llegir i acceptar la informació bàsica sobre protecció de dades que es presenta en la política d'ús de dades

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres

Ens posarem en contacte amb tu tan aviat com sigui possible

feu clic per a copiar el mailemail copied